Op sommige veranderingen heb je zelf invloed. Dan is het vooral heel belangrijk en prettig te weten wat voor jou de beste verandering is; op je werk of privé.  Andere veranderingen komen van buiten op je af, zonder dat je daar zelf invloed op hebt. De ene keer ben je blij dat er eindelijk beweging komt. En een andere keer komt het ongevraagd of zelfs ongewenst. Het kan je helpen om daar met een coach over in gesprek te gaan en samen op zoek te gaan naar de best mogelijke antwoorden of zelfs oplossingen. Marjan heeft veel ervaring met coachingstrajecten rondom loopbaanontwikkeling, samenwerkingsproblematiek of arbeidsconflicten, maar ook stresshantering of terugkeren na ziekte of burn-out.


Soms is een beetje hulp van een onafhankelijke coach voldoende om je inzicht hierin te vergroten zodat je de beste keuze maakt voor jou op dit moment. De Verandermar-coachtrajecten zijn gericht op verandering in je aanpak (dus je gedrag), in je houding (je uitstraling) en in je eigen beeldvorming (je overtuigingen).


Executive coaching van Verandermar is ontwikkeld vanuit de brede ervaring in verschillende directieteams. Als professionele sparringpartner voor bestuurders, directieleden en managers biedt Marjan ondersteuning biedt bij vraagstukken rondom organisatie-ontwikkeling, strategie- en koersbepaling, maar ook de dilemma's die horen bij de soms lastige positie als eindverantwoordelijke beslisser in strategische posities.