Organisatieadvies      TEAMONTWIKKELING

 COACHING  

Teamontwikkeling en coaching

Op sommige veranderingen heb je zelf invloed. Dan is het vooral heel belangrijk en prettig te weten wat voor jou de beste verandering is; op je werk of privé.  Andere veranderingen komen van buiten op je af, zonder dat je daar zelf invloed op hebt. De ene keer ben je blij dat er eindelijk beweging komt. En een andere keer komt het erg ongevraagd of zelfs ongewenst. 

Hoe dan ook, het kan je helpen om daar met een coach over in gesprek te gaan en samen op zoek te gaan naar de best mogelijke antwoorden of zelfs oplossingen. Verandermar heeft veel ervaring met coachingstrajecten rondom loopbaanontwikkeling, samenwerkingsproblematiek of arbeidsconflicten, maar ook stresshantering of terugkeren na  ziekte of burn-out. 

Executive coaching van Verandermar is ontwikkeld vanuit de brede ervaring in verschillende directieteams. Als professionele sparringpartner voor bestuurders, directieleden en managers biedt Marjan ondersteuning biedt bij vraagstukken rondom organisatie-ontwikkeling, strategie- en koersbepaling, maar ook de dilemma's die horen bij de soms lastige positie als eindverantwoordelijke beslisser in strategische posities. 

Soms is een beetje hulp van een onafhankelijke coach voldoende om je inzicht hierin te vergroten zodat je de beste keuze maakt voor jou op dit moment. De Verandermar-coachtrajecten zijn gericht op verandering in je aanpak (dus je gedrag), in je houding (je uitstraling) en in je eigen beeldvorming (je overtuigingen).  

In alle gevallen is Marjan als sparringpartner en coach beschikbaar om mee te werken aan het beantwoorden van persoonlijke vraagstukken. 


Conflictbemiddeling 

Steeds vaker ondersteunt Verandermar medewerkers of werkgevers bij situaties die hebben geleid tot beginnende of geëscaleerde arbeidsconflicten. Met oog voor de spanningen en emoties die hier altijd een grote rol spelen, onderzoekt Marjan samen met jou welke oplossingen voor jou het beste zijn. 

Zeker als je lang in een onzekere situatie zit, is het moeilijk om licht aan het eind van de tunnel te zien. Marjan helpt je juist dan om met vertrouwen de juiste stappen te zetten vooruit te zetten. Met haar uitgebreide kennis en ervaring in HR, is ze een deskundige en helpende sparringpartner. 

De filosofie van Verandermar is: er is altijd een oplossing! De aanpak klinkt eenvoudig, maar is ook intensief. En toch: ga het gesprek aan en los het probleem op. Je zult zien hoeveel opluchting en nieuwe energie het oplevert.

Soms liggen de oplossingen voor de hand, veel vaker creëer je met de ondersteuning van Marjan nieuwe inzichten waardoor zich een oplossing aandient die jou echt verdere helpt. Dit kan zijn doordat je in je eigen functie en werkomgeving een nieuwe aanpak of benadering aanleert. Maar het kan ook net de laatste zet zijn om een stap naar een andere baan te zetten.  

Loopbaan- en studiekeuzevragen 

Moet ik switchen of doorgaan, past deze baan of deze studie wel bij mij? Zou ik een volgende stap wel kunnen? Verandermar denkt heel graag met je mee bij loopbaanvragen en studiekeuzevragen. De afgelopen jaren heeft Verandermar korte en uitgebreide adviezen gegeven om mensen te helpen bij hun vraagstuk. 

Studenten hebben een streepje voor. Want volgens Verandermar ben je als student zo ontzettend gebaat bij een zetje de goede kant op; juist in deze coronaperiode waarin het lang zo leuk niet is als het zou moeten zijn om alles uit je studententijd te halen. Onderschat jezelf nooit! Neem dus gerust contact op voor een gratis adviesgesprek.

Organisatieadvies

Je ziet dat er veranderingen nodig zijn om je doelen te kunnen realiseren, om te blijven optimaliseren, of wat voor reden dan ook. Maar hoe pak je dit aan? Hoe ga je om met al die weerstand? Hoe tackel je de belemmerende factoren? Hoe zorg je ervoor dat gedurende de verandering “de winkel open blijft”? 

Met de kennis, expertise en ervaring op organisatie-ontwikkeling in diverse (complexe) omgevingen, is Marjan Roelevink  sparringpartner en adviseur, en indien gewenst ook begeleider bij de veranderprocessen. Zo zorgen we er samen voor dat de verandering ook daadwerkelijk gerealiseerd wordt. 

 


Heb jij interesse in de dienstverlening van Verandermar en wil je meer weten? 

Neem gerust contact op!